Gelaatsverzorgingen op maat
Laat je huid betoveren door onze behandelmethodes tijdens een gelaatsverzorging.
Geef je voor anderhalf uur over aan de gouden handen van het EGA team... en je ziet er meteen een paar jaar jonger uit.

Voor we starten met de gelaatsverzorging houden we rekening met jouw wensen en nemen we jouw huid grondig onder de loep.

Afhankelijk van factoren zoals leefgewoonten, seizoensinvloeden en leeftijd stellen we een uitgebalanceerde huidtherapie voor. Daarnaast krijg je ook advies over wat je thuis zelf kan doen om extra lang te genieten van een stralende en gezonde huid.

Ook thuis

Met de juiste kleine acties kun je namelijk grote verschillen maken: een goede en reinigende verzorging, de juiste producten en geregeld een behandeling in ons instituut. Zo behaal je optimale resultaten.

Om een gezonde huid te behouden moeten we ons ook inspannen.
Een huid is extreem kostbaar. Je gooit de huid niet aan de kant zoals een kledingstuk dat je al te vaak hebt gedragen.

Met het juiste verzorgingsprogramma begint je huid er meteen na de opstart al vitaler en egaler uit te zien. Zo bouwen we verder naar resultaat.

Een gevoel van diepe ontspanning als onmiddellijk effect tijdens een heerlijke gelaatsmassage.

Slow life = slow aging

De traagheid van je lichaam in ontspanning en fysiologische reacties op de huid tijdens deze massage geven ruimte aan alle huidlagen en huidfuncties.
De EGA massage is een prachtig instrument om je lichaam in relatie met jezelf bewust aan te voelen.

Onze huid als orgaan kun je niets opdringen: elke huidfunctie, elke reservebron in de huid heeft een eigen ritme, elke huidvezel een trillingsfunctie. We kunnen een huid stimuleren, motiveren en activeren door er goed naar te luisteren, te kijken en te observeren.

Fasciatherapie voor de buiten- en de binnenkant

Bij EGA gaan innerlijk en uiterlijk hand in hand en soms hebben we net dat ietsje meer nodig.

Daar komt Sofie’s fascia specialisatie bij kijken. Fascia of bindweefsel is een verfijnd spinnenweb dat heel onze anatomische structuur omvat. Het is zeer sterk, verweven in onze huid en onderhevig aan stress.

De fascia gelaatsverzorgingen tillen je naar een andere dimensie en beleving van huidverzorging. Sofie heeft zich gespecialiseerd met de Fascia therapie in haar vakdomein en is daarmee uniek in Belgiƫ.

Huidverzorging en jezelf

Onze behandeling heeft een sterk wetenschappelijk fundament en streeft naar een innerlijk welbehagen. Intussen hebben klanten van heinde en verre de weg naar EGA gevonden. Hier voelen ze de gezonde werking over het hele lichaam. En daar maken wij het verschil.

Zit je met vragen over jouw dierbare huid of ben je toe aan complete rust?
Boek snel een gelaatsverzorging. Puur genot gekoppeld aan professioneel huidadvies.

Een gelaatsverzorging is niet alleen een ervaring die je huid deugd doet. Het is een gevoel waar je met plezier aan terugdenkt.

Boek nu jouw afspraakBoek nu jouw afspraak