Exclusief bij EGA, fasciatherapie

Met deze methode tilt EGA je naar een andere dimensie en beleving van huidverzorging.
Fascia biedt een diepe, intense ontspanning op alle anatomische niveaus, van kop tot teen.

De fasciaspecialisatie wordt gecombineerd met een gelaats- of lichaamsverzorging

Fascia is bindweefsel

Fascia is de Latijnse benaming voor ons bindweefsel dat als een spinnenweb in en tussen onze spieren, huidlagen, botten, gewrichten, organen en bloedbanen ligt.

Dit elastische en glijdende membraan ligt gedrenkt in collageen en hyaluron en loopt van kop tot teen. Geen pees, ligament of huidvezel ontsnapt aan dit grootste orgaan. Dit weefsel heeft als functie te verbinden, ondersteunen, is continu in beweging en kan zich onder druk aanpassen.

In dit weefselweb zitten bovendien minuscule waarnemingsorganen die onze hersenen op de hoogte houden van wat er zich afspeelt in ons lichaam.

Op deze manier kan het naast onze lichamelijke gezondheid ook onze gemoedstoestand beïnvloeden.

Sofie over de zachte kracht van fascia

Uniek in België: Ik kies voor een specifieke toepassing van fascia in de esthetiek!

Gezond bindweefsel maakt van ons lichaam en huid een goed functionerend en samenhangend geheel. Wanneer het lichaam een emotionele of fysieke schok krijgt, stress ervaart, enz…. Dan reageert dit weefsel door zich op te spannen.

Zo ontstaan lichamelijke crispaties, spanningspunten en de communicatie tussen de cellen, waaronder ook onze dierbare huidcellen en huidzenuwen en de stofwisseling, worden onderbroken, zeer nadelig voor onze huid.

Ik vind het belangrijk het lichaam in haar globaliteit te behandelen, ook tijdens een gelaatsverzorging.

Fascia-therapie laat me toe meer diepgang en een andere intensiteit en beleving te geven aan de behandelingen.

In combinatie met de huidverzorgende producten vullen we ook tekorten langs buiten aan die dieper indringen en creëren we een interne fitness langs binnen d.m.v de fascia-therapie.

Zo zorgen we voor een uitzonderlijke hoge kwaliteit in welzijn op niveau van de huid .

De voordelen van een fasciabehandeling

Reactivatie en optimalisatie

Huideigen ingrediënten zoals collageen, elastine, hyaluron, fibroblasten, eiwitten worden gestimuleerd om uit hun eigen natuurlijke beweging alles te reactiveren.

Micro- en macrobloedcirculatie en lymfesysteem worden geoptimaliseerd.

Betere opname
van producten

Verzorgingsproducten die we aanbrengen tijdens de fascia behandeling worden dieper ingesluisd in de huid.

Zo kunnen deze producten hun werk optimaal doen en geniet jouw huid van de weldaad. Hemel op aarde zoals klanten het noemen.

Algemene relaxatie

Je stress- en hormonaal systeem worden gekalmeerd. Jij en jouw dierbare huid worden zowel vanbinnen als vanbuiten gestimuleerd .

Fascia wordt voor de huid een passieve fitness die intern actief veel mobiliseert op een zachte maar zeer doeltreffende manier. Laat je heerlijk verwennen.

Een totaalaanpak

Gezond bindweefsel maakt van ons gelaat en lichaam een goed functionerend en samenhangend geheel. In een ontspannen toestand kan ons lichaam belangrijke energie verzamelen voor de vitale interne verzorging en het herstel.

Ontspanning, tijd om te kalmeren en je herboren te voelen.
Schakel eens even ‘uit’.

Contacteer onsContacteer ons